Kronans Allservice orginalet.png

VÅRA TJÄNSTER

Rening av produkter
Desinfektion

Desinfektion tillämpas i vitt skilda miljöer och verksamheter dagligen. Oftast handlar det om rena rum inom läkemedelsindustrin, bioteknikindustrin, livsmedelsindustrin eller rum och avdelningar inom  sjukvård och omsorg. Men ibland måste vi även använda desinfektion i vanliga lokaler och verksamheter samt bostäder. Det kan vara exempelvis vid utbrott av influensa, vinterkräksjuka, covid-19 och andra virus och bakteriella sjukdomar som ställer till det för ens vardag.

Kvinna Cleaning Furniture
Städning

En regelbunden hemstädning har många fördelar för ditt hem men framförallt för ditt liv. Få tid över för det som är viktigt för dig och får samtligt en rent hem och alla hälsofördelar ett välstädat hem innebär. När du låtar oss sköta om ditt hem lämnar du det i trygga händer på Stockholms mest engagerade personal med lång erfarenhet. Innan vi sätter igång kommer vi på hembesök för att se hur bostaden ser ut och vad som behöver göras och därefter kommer vi överens om tider och arbetsuppgifter. Vi rekommenderar att vi börjar med en rejäl storstädning, det lägger en bra grund för att din regelbundna hemstädning ska ge samma resultat varje gång!

Fönsterputsning

Att putsa fönster är lite som att gå till gymmet. ”Jag ska… sen… en annan dag…” men när det väl är gjort så känns det så otroligt skönt i hela kroppen. Hela huset får ett ansiktslyft!

Genom att anlita oss till fönsterputsningen så bir det alltid gjort. Vi kommer ut så ofta som ni önskar. Dem flesta av våra kunder abonnerar på vår tjänst månadsvis vilket gör att ni alltid håller era fönster skinande rena!

Vi har inga bindningstider utan du som kund väljer själv hur länge du vill abonnera på tjänsten. Ska du på en längre semester eller liknande så kan du enkelt meddela oss genom att ringa, maila eller chatta med oss. Vi pausar ditt abonnemang så länge du önskar för att sen starta det igen när det är läge.

Vårt mål är alltid 100% nöjda kunder! Vi vill ta hand om era fönster i många år och är därför både lyhörda och tillmötesgående i både vårt sätt att arbeta och i våra arbetstider.

Om oss 

Kronans Allservice är en del av Kronans Ventilationstjänst AB som är ett företag som utför olika typer av arbete inom ventilation och sanering. Vi har erfarenhet inom främst ventilationsrengöring, renovering och bygg av ventilationssystem. Vi utför också OVK (obligatorisk ventilationskontroll).

Vi på Kronans Allservice är inriktade på fönsterputs samt sanering/städning och desinfektion.

I Kronans Ventilationstjänst AB prioriterar vi våra kunder.

Företagets mål är att ge kunderna ett tryggare hem med sundare inomhusmiljö.

I vårt team har vi kompetent personal för att specifikt kunna hjälpa kunden med både rådgivning och utförande av bland andra desinfektion av ytor. Kronans ventilationstjänst AB utför dessa tjänster över hela Sverige och säkerställer kvalitén enligt rekommendationer från MSB. (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap).